Τα συγκεκριμένα προϊόντα κατασκευάζονται από τα καλύτερα Ιταλικά δέρματα. Είναι γνωστό ότι τα δέρματα Τοσκάνης είναι τα καλύτερα δέρματα σε όλο τον κόσμο γι’αυτό και τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας στον κόσμο!
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας φέρουν το ιταλικό σήμα αυθεντικότητας και ποιότητας -Vera Pelle- καθώς και το αντίστοιχο σήμα πιστοποίησης βιολογικής βαφής -Pelle Conciata al Vegetale in Toscana.

Επιλέγουμε να σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας δέρματα, αλλά και εκείνα που έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, την μεγαλύτερη αντοχή και πραγματικά εκλεκτή και φίνα όψη.

Όλα τα δέρματα που χρησιμοποιούμε έχουν υποστεί βιολογική βαφή και επεξεργασία, χωρίς χρώμιο ή άλλες χημικές βαφές, οι οποίες είναι ακατάλληλες για συχνή επαφή με το ανθρώπινο δέρμα, και επίσης είναι σημαντικά υποδεέστερες ποιοτικά και βλαβερές για το περιβάλλον. Η χημική βαφή δεν απορροφάται από το δέρμα αλλά επιστρώνεται στο δέρμα.
Γι’αυτό και η δερμάτινη τσάντα που αγοράζετε από εμάς, γίνεται όλο και πιο όμορφη με το πέρασμα των χρόνων. Να είστε σίγουροι ότι η βιολογική βαφή έχει σαν αποτέλεσμα να κρατάτε στα χέρια σας ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν που μόνο οι πλέον πολυτελείς οίκοι, διαθέτουν στο κοινό τους.
Η προσοχή στην λεπτομέρεια, οι άριστες ραφές και η τέλεια εφαρμογή των υλικών, συμπληρώνουν το πανέμορφο δερμάτινο “σύνολο” που κρατάτε στο χέρι σας.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι κάθε δερμάτινη τσάντα που επιλέγετε από το κατάστημά μας είναι χειροποίητη και ανταποκρίνεται στα υψηλότερα standard κατασκευής!

Για αυτό και τα προϊόντα μας σας προσφέρουν κορυφαία ποιότητα και δεσμευόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση σας, προσφέροντας σας δύο (2) χρόνια εγγύηση !

Τι κάνει το Ιταλικό Δέρμα τόσο ξεχωριστό σε σχέση με τα άλλα δέρματα;

Πρέπει να γνωρίζετε καταρχήν ότι το καλό δέρμα δεν καίγεται, δεν αλλοιώνεται από την ζέστη ή τον καθαρισμό του και σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο υλικό έχει μεγάλη αντοχή στην “ταλαιπωρία” και στην διάτρηση, ενώ χαράσσεται πάρα πολύ δύσκολα. Το ποιοτικό δέρμα αντέχει εύκολα την καθημερινή χρήση και δεν απαιτεί παρά ελάχιστη φροντίδα για να παραμένει πάντα σαν καινούργιο. Ένα δέρμα καλής ποιότητας δεν ζεσταίνεται και δεν κολλά το καλοκαίρι, ενώ δεν κρυώνει ή “σκληραίνει” το χειμώνα. Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό που αναπνέει και έχει εξαιρετική αντοχή. Συνήθως η ζωή ενός ποιοτικού δερμάτινου προϊόντος είναι όσο και η μέση ζωή του ανθρώπου, δηλαδή 50-70 χρόνια. Το γεγονός μάλιστα ότι ανεξάρτητα από τις τάσεις και τα σχέδια της μόδας, το δέρμα παραμένει πάντα το υλικό της μόδας και των σχεδιαστών, κάνει τα δερμάτινα προϊόντα να μην είναι ποτέ εκτός μόδας!

Η βαφή των δερμάτων γίνεται μόνο με φυτικές βαφές που έχουν υποστεί βιολογική επεξεργασία. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η βαφή της δερμάτινης τσάντας και του προϊόντος που κρατάτε στα χέρια σας, ούτε ξεβάφει με το πέρασμα των χρόνων ούτε περιέχει χημικά τα οποία έρχονται σε επαφή με το δέρμα σας. Έτσι είστε σίγουροι ότι η δερμάτινη τσάντα που αγοράσατε από εμάς είναι ότι καλύτερο ποιοτικά και δεν πρόκειται να “σπάσει” και το προϊόν που αγοράσατε θα σας συντροφεύει σχεδόν για όλη σας την ζωή!
Η ποιότητα, η επεξεργασία και η βαφή των προϊόντων με τις παραδοσιακές μεθόδους, εξακολουθούν να γίνονται όπως ακριβώς 100 χρόνια πριν, είναι ο λόγος που το Ιταλικό δέρμα είναι ποιοτικά τόσο καλύτερο και ασύγκριτο από οπουδήποτε αλλού στον Κόσμο. Να είστε σίγουροι ότι μια αυθεντική Ιταλική τσάντα από καλό δέρμα δεν χρειάζεται καν να την αγγίξετε. Μόνο με το μάτι μπορείτε εύκολα να καταλάβετε εάν μια τσάντα είναι πραγματικά μοναδική!

Τα προϊόντα μας φέρουν την πιστοποίηση της βιολογικής βαφής του Tuscany Leather Consortium. Μια πιστοποίηση που απαγορεύεται να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε εταιρία εκτός και χρησιμοποιεί όχι μόνο βιολογική βαφή στα προϊόντα της, αλλά και σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο επεξεργασίας των δερμάτων όπως γίνεται στην Τοσκάνη!

PELLE CONCIATA AL VEGETALE IN TOSCANA

Το Xρώμα

Στην συλλογή μας μπορείτε να βρείτε μοναδικά χρώματα. Σταχτί ανοιχτό, Σταχτί σκούρο, Λευκό, Πορτοκαλί, Μπλε ανοιχτό και σκούρο καθώς και τα διαχρονικά καφέ, καφέ σκούρο και μαύρο. Ότι και να επιλέξετε σας εγγυόμαστε την βιολογική βαφή του και την απαλή υφή του.

Σε όλες τις Ιταλικές δερμάτινες τσάντες μας χρησιμοποιείται μόνο πρώτης κοπής δέρματα, τα οποία βάφονται και παλαιώνονται με τις πιο παραδοσιακές μεθόδους. Γι’ αυτό και τα προϊόντα μας είναι ασυναγώνιστα. Πιστέψτε μας, όταν κρατήσετε μια Ιταλική μας τσάντα, θα την καταλαβαίνουν όλοι από μακριά!

Υπάρχουν τόσες φθηνότερες εναλλακτικές!
Γιατί να πάρω μια δερμάτινη τσάντα?

Αν διαθέτετε τα χρήματα για να αγοράσετε μια ιταλική δερμάτινη τσάντα, μην το σκέφτεστε… φυσικά και το αξίζει!

Να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει άλλο υλικό που να συγκρίνεται με την μυρωδιά και την αίσθηση που νιώθετε όταν αγγίζετε μια αυθεντική δερμάτινη τσάντα. Με το πέρασμα των χρόνων η δερμάτινη τσάντα σας θα γίνεται “πλουσιότερη”, τόσο σε όψη όσο και σε αίσθηση. Δεν πρόκειται να βρείτε ποτέ δύο ίδιες δερμάτινες τσάντες. Κάθε δερμάτινη τσάντα, κάθε δερμάτινο πορτοφόλι ή δερμάτινη ζώνη, έχει τις δικές του φυσικές ιδιομορφίες στο δέρμα, που το κάνουν αληθινά μοναδικό κομμάτι, ένα κομμάτι που κρατάτε μόνο εσείς!

Παρόλο που οι τάσεις της μόδας αλλάζουν κάθε χρόνο, μια δερμάτινη τσάντα δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας και δεν χάνει ποτέ το στυλ της! Η αγορά δερμάτινων ποιοτικών ειδών είναι ‘φθηνότερη’ από οποιοδήποτε άλλο συνθετικό υλικό, και αυτό γιατί ένα τέτοιο προϊόν θα κρατήσει για πολλά χρόνια σε αντίθεση με τα υπόλοιπα.